Nyt fra Oldboys 11 mands

Ambitionen er at vippe Næstved af sejrsskamlen.

Sidste sæsons skuffelser har efterhånden lagt sig. Det blev slet ikke hvad vi havde forventet samt havde niveau til. Men sådan er fodbold og slår man ikke til, så gør andre hold.

Vi har til denne sæson fået et par spændende tilgange, som vil kunne bidrage til at nå vores mål. Nemlig at vinde rækken og dermed kalde sig kommunens bedste Old Boys hold. Holdet er sammensat af tidligere profiler for diverse serie hold, hovedsageligt HGB.

Vi har blandt andet glæde af den stærke angriber Lasse Marland, samt nytilkomne Lasse Hansen som har huseret mange år på HGB`s bedste hold i offensiven. Årets spiller sidste sæson Max Storm-Nielsen er også klar på endnu en sæson. Ligeledes har størstedelen af sidste års trup valgt at forsætte endnu en sæson. Her er spillere som Ronni Kongsted, Kasper Andersen, Martin Elkær, Johnny Thirup, Michael Hansen, Thomas Lærke osv. Dette giver troen på at vi kan præsterer bedre og dermed spille med, hvor der er sjovt hele sæsonen.

Vi starter med 1 træningskamp allerede onsdag den 13 marts mod netop de forsvarende vindere Næstved, på deres kunstbane kl 19.30.

Sæsonen starter mandag den 8/4 og vi spiller vores hjemmekampe om mandagen ved hallen kl 19.00. Der er garanti for underholdning i den ene eller anden form….

Alle hold i HGB ønskes en god sæson…..

Jimmy Hansen, Martin Elkær

Spillende trænere i HGB Old Boys